November 21, 2018

VIA TECHNOLOGIES INC. VT8237A/VT8251 HDA CONTROLLER DRIVER DOWNLOAD

It’s a long shot but in sound settings is there other outputs to choose other than anything like an hdmi or digital output to switch to? This is my output of aplay -l Code:. Duplicates of this bug Bug Bug Bug You can easily upgrade to the latest ALSA which may take care of it by following the instructions on: This bug affects 12 people. Iron Bishop ironbishop wrote on

Uploader: Nikojinn
Date Added: 22 December 2018
File Size: 67.40 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 22191
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

The time now is Let me know, when it’s time to free this slot for its real destiny.

Bringing old hardware back to life. Thiago thdoss wrote on I tried workaround mentioned by Anish Asokan asokan-anish [wrote on Adaptec AIC rev 03 Releases where this audio work are beyond EOL by vla. Join Date Nov Beans 4.

[SOLVED] No sound in Ubuntu (HDA VIA VT82xx)

This bug affects 12 people. Last Jump to page: WalterHangartner walter-hangartner wrote on This bug for this audio card is inconvenient this earlier versions of ubuntu. You are not directly subscribed to this bug’s notifications. Email tecbnologies about changes to this bug report.

New Drivers  CANON MX390 XP DRIVER

April 28th, 6. This is only a workaround, not a real fix because we don’t expect users to have to use that option. Launchpad Janitor janitor wrote on Still no solution for this bug?

April 28th, 7. SKU not ready 0xf0 [ Sound works in my wifes account.

VIA VT network drivers for Microsoft Windows 7 32bit

Raymond superquad-vortex2 wrote on This bug is still present in kernel 3. Hope this doesn’t confuse the als team ;- Bye The FichdlMaa. Norbert Schulze n-schulze wrote on April 28th, 5. Other bug subscribers Subscribe someone else.

VIA VT8251 network drivers for Microsoft Windows 7 32bit (4 files)

In fact, everything looks fine Maurizio maurizio-laurenti wrote on I started above apport-collect script and gave access to my launchpad account. Sound doesn’t work in my laptop too.

As a workaround I deactivated onboard sound after I installed an old soundblaster pci card. Codec 0 probe error; disabling it I had issues with my Vcard, and once I got those squared hsa some what I lost sound in the process.

New Drivers  MD12 MODEM DRIVER

Nothing is muted in alsamixer and all channels are at full volume Perfect on dual-booted WinXp sorry!